ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tindrà tres setmanes de vacances

Per Pablo Marquez · 20 Juliol, 2020

La temporada ja ha finalitzat i els jugadors se’n van a descansar per a poder preparar la temporada que ve amb més força. Encara no se sap que futbolistes tornaran als entrenaments del València, però el club ja ha decidit quant de temps tindran de descans.

Segons ha informat Dani Meroño, el València concedirà tres setmanes de vacances als jugadors del primer equip. La idea del club és que el nou entrenador estiga disponible per al començament de la pretemporada.

La plantilla del València tornarà als entrenaments la setmana del 10 d’agost. El club espera poder començar a fer les pertinents proves físiques i reconeixements mèdics previs a l’inici de la temporada.

A conseqüència del coronavirus, la Lliga Santander començarà a mitjan setembre. Per això, no és necessari que els futbolistes no tinguen cap setmana de vacances. No obstant això, si el València s’haguera classificat a Europa, hauria d’haver tornat abans de les vacances, perquè el sèptim classificat ha de jugar tres rondes prèvies abans d’entrar en el sorteig de la fase de grups de l’Europa League.

Els jugadors descansaran durant estes setmanes i no és segur quins tornaran al València la setmana del deu d’agost. A més, caldrà esperar per a conéixer si la lesió que va sofrir ahir Gonçalo Guedes és greu i si podrà reincorporar-se amb els seus companys quan comence la pretemporada.