+  ACTUALITAT  FITXATGES  

El València tindrà ofertes per a traspassar a Víctor Ruiz, Guardado i Fede

Per Pere Alapont · 09 Febrer, 2015

Els jugadors cedits pel València a altres esquadres esta temporada estan donant molt bon resultat als seus protagonistes i, exceptuant el cas de Vinícius Araújo, les bones actuacions podrien convertir-se en fitxatges definitius i deixar diners en les arques de l’entitat de Mestalla.

Pel que fa amb el mexicà Guardado, el PSV està molt content amb ell i volen fer-se amb la propietat del migcampista, de la mateixa manera que el Vila-real vol fer-ho amb Víctor Ruíz, titularíssim en la defensa grogueta. Qui ho té més difícil és el Còrdova; tot i que tenen opció de compra per 8 milions sobre Fede Cartabia, els andalusos no tenen eixa capacitat econòmica. Però pel jugador argentí sembla que no faltaran altres ofertes i, sempre que el València no decidisca quedar-se’l en estiu, el jugador podria eixir per entre 8 i 10 milions  d’euros. A la Premier sospiren per l’argentí.

L’opció de compra del defensa del Vila-real és de 4 milions d’euros i el PSV estaria disposat a oferir uns 3 o 4 milions pel seu internacional per Mèxic.