Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València tindrà a sis jugadors vacunats

Per Gerard Gálvez · 09 Juny, 2021

Malgrat que no els toque encara, diversos són els futbolistes del València que rebran la vacuna a causa dels seus compromisos internacionals. L’Eurocopa, en el cas d’Espanya, i els Jocs Olímpics serà l’excusa dels futbolistes per a rebre aquesta vacuna contra la COVID-19. José Luís Gayà, Carlos Soler, Manu Vallejo, Toni Lato, Hugo Guillamón i Kang In Lee són els sis jugadors que tornaran a València amb la vacuna posada.

Gayà i l’Eurocopa

El ministeri de Sanitat ha decidit que els jugadors de la selecció espanyola de futbol rebran la vacuna de Pfizer abans d’anar-se a disputar l’Eurocopa. Els positius de Sergio Busquets i Diego Llorente han fet saltar les alarmes davant la possibilitat que hi haja més contagis i Espanya es veja en problemes per a jugar l’Eurocopa. Per això, José Luís Gayà serà vacunat en els pròxims dies

La resta, pels JJOO

Carlos Soler, Manu Vallejo, Toni Lato i Hugo Guillamón es troben en la prellista que ha confeccionat el seleccionador espanyol Luís De la Fuente de cara als pròxims JJOO. Tots aquestos jugadors del València podrien disputar el torneig amb Espanya i, per això, seran vacunats. Això es deu a una norma que ha imposat Japó per a la realització dels JJOO allí. Kang In Lee anirà amb la seua selecció i també serà vacunat.

Podrien perdre’s l’inici de lliga

Com a aspecte negatiu, si aquestos jugadors avancen molt amb la seua selecció en els Jocs Olímpics, podrien perdre’s el debut en Lliga del València amb José Bordalás al capdavant. El nou entrenador podria haver de buscar solucions des del començament si no pot comptar amb ells durant l’inici de lliga.