ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tenia a 3 jugadors de banda a l’espera de l’OK de Lim

Per Manel Rumbau · 02 Septembre, 2023

Amb l’incorporació de Roman Yaremchuk durant el matí d’ahir, el València donava per finalitzat anit un mercat de fitxatges marcat per un “reset” inexistent i per un “local management” que ha demostrat, una vegada més, la seua dependència respecte a Singapur.

Arribats a aquest punt, el València ha acabat aquest mercat amb cinc incorporacions (Pepelu, Cenk, Amallah, Sergi Canós i Yaremchuk), i onze baixes (Herrerín, Lino, Kluivert, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Samu Castillejo, Cömert, Toni Lato, Nico González, Cavani i Marcos André).

A més, amb l’eixida de Castillejo, Baraja havia demanat un jugador de banda per reforçar la plantilla, però eixe jugador tenia que entrar en uns paràmetres econòmics que donaven peu a opcions molt econòmiques. D’aquesta forma, Lim no va autoritzar, tot i els 9 milions de marge al FPF que té el València, l’incorporació de cap jugador més. 

Lim no va autoritzar el fitxatge del jugador de banda

El cert és que, al igual que des del mes de juliol, Peter Lim ha causat més problemes al València per tal de reforçar-se que el mateix Fair Play de LaLiga. D’aquesta forma, el màxim accionista no ha autoritzat realitzar més fitxatges tot i el gran marge al FPF que disposava el club de Mestalla. 

Ahir, segons Sin Ataduras, el València tenia tancats a 3 jugadors que es quedaren esperant l’OK de Lim. Cadascún d’ells es trobava a un escaló econòmic diferent perquè la direcció esportiva, res més lluny de la realitat, no coneixia exactament els paràmetres econòmics del màxim accionista. Una d’aquestes operacions era Peter González, el qual es va quedar a prop d’arribar cedit amb una opció de compra pel mig.