Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València tematitza una part de l’aeroport de Manises amb l’escut del club i Mestalla

Per Manel Rumbau · 15 Septembre, 2023

El València, a diferència de l’apartat esportiu i financer, continua donant passos pel que es refereix a l’àrea de marketing i expansió de marca del club. L’última acció dels de Mestalla en aquest cas ha sigut tematitzar la porta d’entrada i eixida de la terminal d’arribades de l’aeroport de Manises amb l’escut del club i la imatge del Camp de Mestalla. 

A més, en la porta hi haurà un codi QR amb el qual es podrà accedir a la compra d’entrades, a la tenda oficial del club, a la compra d’entrades per al Mestalla Forever Tour i al portal per tal de fer-se soci del València.

Comunicat oficial

Coneix aquesta acció de Màrqueting enfocada a consolidar el posicionament del Club i la interacció amb nous públics, que tindran accés directe amb el seu telèfon intel·ligent a la compra d’entrades per a partits, el Mestalla Forever Tour, la botiga oficial i fins i tot fer-se Soci VCF. Des d’aquest divendres el València CF donarà una benvinguda especial als més de 8 milions de persones que segons dades d’AENA arriben cada any amb avió a l’aeroport internacional de València-Manises, situat a escassos quilòmetres de la ciutat.

El València CF ha tematitzat la porta d’entrada i eixida de la terminal d’arribades de l’aeroport amb l’escut i la imatge del Camp de Mestalla, una acció de brànding enfocada a consolidar el posicionament del Club i la interacció amb nous públics procedents especialment de fora de les nostres fronteres.

Pràcticament des del moment de l’aterratge, cada passatger que arribe per a conéixer la ciutat de València tindrà l’oportunitat d’entrar en contacte amb el València CF a través del seu telèfon intel·ligent.

I, és que, les portes tematizades disposen d’un codi QR amb el qual cada persona té a l’abast de la seua mà totes les opcions per a viure al màxim l’experiència valencianista. Escanejar el codi dona accés directe a la compra d’entrades per a pròxims partits del València CF, a la botiga oficial del Club, a la compra d’entrades per a realitzar el Mestalla Forever Tour i conéixer tots els secrets del Camp de Mestalla i, fins i tot, la possibilitat de fer-se Soci VCF.

Imagen