Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València té una opció de compra per Justin Kluivert

Per Pablo Marquez · 01 Septembre, 2022

El València i la Roma han arribat a un acord per a la cessió de Justin Kluivert. El jugador de la Roma no anava a comptar amb molts minuts amb Mourinho i a Mestalla serà necessari, ja que Gattuso tan sols té dos extrems purs. El tècnic italià demanà un nou jugador de banda i l’escollit és l’holandés, que ara haurà de guanyar-se el protagonisme a una posició on ara mateix estan Samu Castillejo i Samu Lino.

Ara mateix, segons ha informat Fabrizio Romano, el València ha acosneguit una opció de compra per Kluivert. El preu que el València haurà de pagar per l’holandés en cas de quedar-se serà de quinze milions d’euros. Per la seua part, Kluivert ja està viatjant a València i esta nit serà oficial el seu fitxatge pel club che. 

Mata no vindrà al València

 D’altra banda, el València no farà cap moviment per Juan Mata. El club considera que ara mateix el migcampista espanyol no encaixa en el seus plans i no farà cap oferta per ell. 

De fet, el València, amb els fitxatges d’Ilaix Moriba i Justin Kluivert dona per tancada la plantilla. L’única operació que encara queda en marxa és la venda de Manu Vallejo. El Girona i el Valladolid estan pendents de la situació i haurem d’esperar fins al final per a veure quin és el seu destí.