ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té previst iniciar una campanya d’abonaments de mitja temporada

Per Alex Alfaro · 08 Novembre, 2023

El València ja ha disputat 5 partits (Las Palmas, Osasuna, Atlètic de Madrid, Reial Societat i Cadis) a l’Estadi de Mestalla durant aquest inici de temporada. No obstant això, tot i que encara ens trobem en el primer quart de campanya a LaLiga, el club de Mestalla ja es troba pensant en la que serà la nova campanya d’abonaments de mitja temporada, segons ha informat Tribuna Deportiva. L’any passat, al igual que en altres temporades anteriors, el València va fer un anunci en el qual es va generar una gran expectació després de tindre una mitjana de 40998 espectadors en les primeres jornades de la temporada passada.

Tot i això, el cert és que el club de la capital del Túria té pensat, a diferència d’aquests models anteriors, una nova campanya d’abonaments de mitja temporada destinada tan sols a la Graderia d’Animació del camp de Mestalla. La idea és que ixquen 400 abonaments a la venda.

Tal com ha ampliat la font citada, des del club s’entén que la resta de localitats de l’estadi ja es troben suficientment plenes, tenint en compte que s’ha de vendre entrades abans dels partits de l’equip. Encara no està decidit el preu dels abonaments però estarà entre els 125 i els 150 euros