ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té molts davanters

Per Pablo Marquez · 01 Septembre, 2020

El València treballa per a confeccionar una plantilla competitiva que puga lluitar pels objectius que el club s’ha establert, com tornar a participar en competicions europees.

El club de la Capital del Túria vol incorporar al davanter del Reial Madrid, Borja Mayoral, perquè siga el substitut de Rodrigo Moreno. El València pensa que és un jugador amb característiques molt similars i que jugaria bé en tres quarts del camp.

No obstant això, el club és conscient que per a fitxar, primer ha de vendre. I no sols perquè la situació econòmica del club siga catastròfica, sinó perquè la posició de davanter en el València compta amb molts jugadors.

Javi Gracia ja ha demostrat al llarg de la seua carrera i durant els partits de pretemporada que el seu sistema és el 4-4-2. Per tant, hi ha dos llocs per als davanters del València. Ara mateix, el club compta amb Maxi Gómez, Kevin Gameiro, Rubén Sobrino i Manu Vallejo.

A més, Javi Gracia està ubicant a Kang In Lee en eixa posició. El tècnic pensa que el jugador coreà pot realitzar un bon treball com a segon davanter. Per tant, el València té cinc davanters per a dues posicions, sis si es fitxa a Mayoral.

El València tenia la intenció de vendre a Kevin Gameiro, perquè el seu salari és un dels més alts de la plantilla, però el davanter francés vol quedar-se en el club.

La cúpula directiva del València intenta vendre a Sobrino. De moment, només l’Alavés s’ha interessat pel davanter. Pel que respecta a Manu Vallejo, el club volia cedir al jugador gadità, perquè tinga minuts. No obstant això, la pretemporada de Vallejo està sent molt destacable i Javi Gracia valora molt el seu esforç.

Sis jugadors per a dues posicions. El València haurà d’esforçar-se i vendre a alguns davanters si vol incorporar a Mayoral. La temporada és molt llarga, però sis davanters és una situació insostenible per a qualsevol club, ja que algun d’ells no jugaria res.