ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València té l’ok de Rugani

Per Pablo Marquez · 30 Septembre, 2020

El València ha comunicat este matí als mitjans de comunicació que estan negociant pel central de la Juventus, Daniele Rugani. A més, el club ha informat que tampoc es descarten eixides.

Pel que respecta a l’opció Rugani, la pàgina italiana, Average Juventin Oficial, ha confirmat que el central Daniele Rugani ha donat el seu ok al València i accepta vindre a l’equip de la Capital del Túria.

El principal problema és que la Juventus espera més per part de l’equip valencià. L’oferta de cessió de 300.000 euros ha sigut rebutjada per la Juventus. No obstant això, els clubs continuen negociant i s’espera que arriben a un acord abans del final del mercat.

RUGANI VOL JUGAR MÉS MINUTS

Daniele Rugani és conscient que esta és una temporada especial. I és que, a conseqüència del coronavirus, l’Eurocopa de 2020 va canviar la seua data al següent estiu.

Per tant, el central italià vol eixir de la Juventus per a poder disputar els minuts que necessita per a ser convocat per Mancini en la llista definitiva d’Itàlia.

D’altra banda, Javi Gracia també necessita un central amb urgència. Gabriel Paulista i Eliaquim Mangala estan lesionats i només pot comptar amb Diakhaby i Hugo Guillamon. Per això, un reforç en el centre de la defensa seria vital per a les aspiracions del València.