Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té l’edat mitjana més baixa de Primera Divisió

Per Manel Rumbau · 10 Agost, 2023

El club de Mestalla continua baixant l’edat mitjana del primer equip amb el pas de les temporades. L’any passat, res més lluny de la realitat, el conjunt de Gattuso comptava amb una edat de 23,99.

No obstant això, durant aquesta nova temporada, el primer equip tindrà una edat molt més baixa amb 22,8 de mitjana, una xifra que s’ha aconseguit amb l’eixida d’Edinson Cavani i, per descomptat, amb tots els jugadors del València Mestalla que han de jugar al primer equip perquè no hi ha suficients jugadors.

La diferència respecte els altres equips de LaLiga és evident. La Reial Societat, segona en la llista sols per darrere del València, compta amb quasi 2 anys més d’edat que el primer equip valencianista (24,6). A més, cal destacar que aquests últims ho són amb un equip classificat per a la Champions, objectiu molt llunyà a dia de hui per a un club de la talla del València.

No hi ha fitxatges

Malgrat tots els fitxatges que el club havia d’haver tancat per a formar un grup que canvie la dinàmica i lluite per no descendir a partir d’aquesta setmana en LaLiga, el màxim accionista del club exigeix als directius que hi haja dos eixides més en forma de venda (no de cessió) perquè arriben nous futbolistes a l’entitat valencianista.

El club de Mestalla debutarà aquest divendres a Sevilla amb una plantilla encara més dèbil que la de la temporada passada, i amb únicament el fitxatge de Pepelu. Rubén Baraja va demanar fitxatges dissabte passat en roda de premsa, però Peter Lim no vol donar “l’OK” a cap operació des de Singapur.