ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València té en la llista a Giuliano Simeone

Per Manel Rumbau · 31 Maig, 2024

Estiu llarg el que s’espera des de Paterna amb el mercat de fitxatges. I és que, al igual que en les últimes temporades, el València arriba al final d’esta temporada i, pràcticament, l’inici de la següent amb els deures per fer. Sense anar més lluny, des del mateix club encara no es coneixen quines són realment les intencions en l’apartat d’eixides i entrades. Més en el d’entrades, ja que en l’operació eixida el València estudia, des de fa un temps, el traspàs de Giorgi Mamardashvili per un montant que supere els 40 milions d’euros.

No obstant això, sembla que els de Mestalla ja es troben iniciant uns primers contactes amb jugadors futuribles per a Baraja. En esta llista, que tot indica que anirà aumentant amb el pas de l’estiu, i segons ha informat MARCA, el València ha incorporat el nom de Giuliano Simeone, jugador de l’Atlètic de Madrid que ha estat cedit en l’Alabés durant esta temporada. Pero el del conjunt valencianista no és l’únic interés que ha arribat al Metropolitano pel fill del Cholo, sino que s’ha unit a una extensa carrera a la qual es troben clubs com Getafe, Betis, Las Palmas, Leganés (si acaba pujant a Primera) i el mateix Alabés. 

La intenció del jugador és clara

En este sentit i pel moment, el full de ruta de Giuliano Simeone és molt clar: escoltar tots els oferiments amb tranquilitat, treballar i donar-se les pròximes setmanes de marge per a prendre una decisió definitiva amb el mes de juliol com a data límit, sempre que no haja d’absentar-se a conseqüència d’una convocatòria amb Argentina per als Jocs Olímpics de Paris.