ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València taxa a Dani Parejo en 10 milions

Per Pablo Marquez · 31 Juliol, 2020

La temporada ha sigut complicada per a tots. Des que Peter Lim va decidir prescindir de Marcelino Garcia Toral, els jugadors van mostrar el seu desacord a la decisió i van publicar imatges d’agraïment al tècnic asturià en Instagram.

Per això, una vegada ha finalitzat la temporada, Meriton Holdings vol que els pesos pesats no continuen el pròxim curs en València. Segons ha informat Hèctor Gómez, el València ha taxat a Parejo en una xifra al voltant dels 10 i 12 milions d’euros. El club considera que en una temporada tan conflictiva i amb molts problemes, el migcampista de Coslada no ha actuat bé com a capità del València.

NOU TEMPORADES EN EL VALÈNCIA

El migcampista valencianista va arribar al València fa nou anys procedent del Getafe. Dani Parejo ha crescut com a futbolista i persona des del seu fixatge pel València. De fet, el capità va concedir una entrevista la setmana passada a Radio Marca i va declarar que el seu desig és retirar-se en el València, encara que el club vol vendre al seu capità.

A més, la influència de Parejo en el lloc del València és clau. Dani Parejo ha disputat esta temporada un total de quaranta-set partits i ha sigut el timó del València per a aconseguir victòries importants. En l’aspecte golejador, Parejo ha sigut el segon màxim anotador de la plantilla amb huit gols en lliga i un gol en la Champions League, només per darrere de Maxi Gómez.

En veure la necessitat que té el València quan juga Parejo, sorprén que el València només vulga obtenir eixa xifra pel migcampista de Coslada. Haurem d’esperar per a conéixer el futur de l’actual capità del València. Ara mateix, la realitat és que Meriton vol vendre a Parejo i Parejo vol quedar-se.