La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tancarà l’exercici amb 73 milions de pèrdues si no hi ha vendes
,

El València tancarà l’exercici amb 73 milions de pèrdues si no hi ha vendes

COMPARTIR

El València es troba en una de les situacions econòmiques més delicades des de l’arribada de Peter Lim a la ciutat de València. Durant l’anterior exercici Peter Lim es va veure obligat a haver de fer una ampliació de capital per a evitar que el club entrara en causa de dissolució. Una situació que es mostrava clarament en els comptes de l’entitat blanc-i-negra.

Segons ha explicat l’economista Juan Manuel Romero, especialista en auditoria de comptes, que si la situació continua sent la mateixa i no hi ha cap venda abans del 30 de juny, el València perdrà 73 milions d’euros en aquesta última temporada. Seria la quantitat més gran que Meriton ha perdut en una temporada, a pesar que amb una excepció, en totes les temporades en les quals ha estat amb el club ha continuat donant pèrdues.

Segons explica este mateix especialista, de confirmar-se aquestes xifres el València arrossegaria unes pèrdues de 200 milions d’euros des de l’arribada de Peter Lim com a màxim accionista del València C.F.

Són xifres molt preocupants, ja que damunt la previsió de vendre per poc més de 30 milions d’euros no s’ha complit, és a dir, que el club es trobarà en una pitjor situació que la esperada en finalitzar la temporada passada.

Peter Lim quedarà pràcticament obligat a tornar a tindre diners si no hi ha una altra solució o una ampliació del deute. D’altra banda, és clau aconseguir unes vendes prou importants per Guedes i per Soler perquè el club no entre encara en problemes majors dels quals es troba ara mateix.