Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tancarà l’exercici amb 73 milions de pèrdues si no hi ha vendes

Per Alex Alfaro · 28 Juny, 2022

El València es troba en una de les situacions econòmiques més delicades des de l’arribada de Peter Lim a la ciutat de València. Durant l’anterior exercici Peter Lim es va veure obligat a haver de fer una ampliació de capital per a evitar que el club entrara en causa de dissolució. Una situació que es mostrava clarament en els comptes de l’entitat blanc-i-negra.

Segons ha explicat l’economista Juan Manuel Romero, especialista en auditoria de comptes, que si la situació continua sent la mateixa i no hi ha cap venda abans del 30 de juny, el València perdrà 73 milions d’euros en aquesta última temporada. Seria la quantitat més gran que Meriton ha perdut en una temporada, a pesar que amb una excepció, en totes les temporades en les quals ha estat amb el club ha continuat donant pèrdues.

Segons explica este mateix especialista, de confirmar-se aquestes xifres el València arrossegaria unes pèrdues de 200 milions d’euros des de l’arribada de Peter Lim com a màxim accionista del València C.F.

Són xifres molt preocupants, ja que damunt la previsió de vendre per poc més de 30 milions d’euros no s’ha complit, és a dir, que el club es trobarà en una pitjor situació que la esperada en finalitzar la temporada passada.

Peter Lim quedarà pràcticament obligat a tornar a tindre diners si no hi ha una altra solució o una ampliació del deute. D’altra banda, és clau aconseguir unes vendes prou importants per Guedes i per Soler perquè el club no entre encara en problemes majors dels quals es troba ara mateix.