ACTUALITAT  

El València tanca un nou proveïdor oficial per a les pròximes dos temporades

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

El València acaba de fer oficial un acord amb la firma de sabates Martinelli, la qual es convirteix en Proveïdor Oficial i Dress Shoes Partner del club de Mestalla per les pròximes dos temporades.

Des de 1973, Martinelli ha sigut i és referent en la producció de calçat a Espanya. Després d’una primera etapa molt artesanal, es va convertir en una de les firmes més rellevants a nivell nacional i la qualitat dels seus dissenys li va permetre destacar en matèria d’elegància. Ara mateix, Martinelli és una marca registrada en 35 països del món, per la qual cosa ens podem fer una idea de la quantitat de sabates que ven i distribueix per tot el planeta. 

Comunicat oficial

El València CF incorpora a Martinelli com a Proveïdor Oficial i Dress Shoes Partner del club per les pròximes dues temporades.

Martinelli, signatura de sabates de vestir, s’uneix a la família del València CF en un moment molt especial per a la marca, que celebra el seu 50é aniversari en aquest 2023 carregat de fets importants entre els quals destaca aquest acord per a convertir-se en el calçat oficial de l’equip.

Es tracta d’una unió marcada per la història i tradició de dos entitats que tenen en comú el bon fer i la cerca de la millora constant.

Des de 1973, Martinelli ha sigut i és referent en la producció de calçat a Espanya. Després d’una primera etapa molt artesanal, es va convertir en una de les signatures més rellevants a nivell nacional i la qualitat dels seus dissenys li va permetre destacar en matèria d’elegància.

Martinelli sempre ha apostat per conjuminar disseny, elegància, qualitat i comoditat per a ser la primera opció tant per a esdeveniments de qualsevol tipus com per a moments d’oficina. Actualment, Martinelli es reinventa amb el concepte de ‘New elegance’, adaptant-se a les noves tendències en les seues col·leccions per a home i dona.