Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València tanca un nou patrocinador per a la màniga de la camiseta

Per Manel Rumbau · 03 Agost, 2023

El València acaba de fer oficial el nou “Sleeve Partner” que substituirà la marca de pneumàtics Sailun Tyre, la qual es trobava a la màniga de la camiseta del primer equip des de la temporadada 2019-20. D’aquesta forma, Divina Seguros es converteix en asseguradora oficial del València C.F per a les dos pròximes temporades.

L’entitat valenciana és una asseguradora valenciana líder, recolzada per la solidesa i l’experiència d’un grup empresarial amb més de 65 anys de trajectòria, i amb una facturació en 2022 de 263 milions d’euros. Amb més de 90 oficines repartides per tota Espanya, dona cobertura a més de mig milió d’assegurats als quals presta servei en tota mena d’assegurances per a garantir les necessitats bàsiques de la unitat familiar.

A més, cal destacar que el nou patrocinador valencianista tindrà presència en la màniga de les camisetes de joc i entrenament del primer equip i l’Acadèmia VCF, a més dels suports físics i digitals del club. Així mateix, col·laborarà amb projectes socials de la Fundació VCF.

Les xifres de l’acord

Segons explica el portal Sin Ataduras, Divina Seguros comptarà amb un rang econòmic molt paregut a Sailun Tyre. D’aquesta forma, la quantitat fixa arriba al milió d’euros més una altra part important en espècie i en bonificació (bonus), igual que el contracte amb TM Grup Immobiliari, el nou patrocinador principal del club de Mestalla.

Declaracions oficials de Layhoon

“Estem molt contents per aquesta nova aliança amb Divina Seguros. Són una companyia valenciana líder i amb un bon posicionament internacional gràcies a la proximitat i a la confiança demostrada als seus clients durant dècades. Compartim molts dels nostres valors corporatius, a més d’una marcada vocació per la responsabilitat social. Benvinguts al València CF”.