La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tanca Paterna a pesar de la nova normativa de la Generalitat
,

El València tanca Paterna a pesar de la nova normativa de la Generalitat

COMPARTIR

728-90

La Generalitat ha concedit a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) l’aparició de públic als camps de futbol. Des del dia de hui, en cada camp podran entrar 150 persones complint el protocol Covid corresponent, no obstant això, Golsmedia Comunitat Valenciana ha informat que el València no obrirà les portes a Paterna.

El club blanquinegre ha decidit mantenir la porta tancada. D’esta manera, tots els partits de l’Acadèmia i els del València Mestalla continuaran sense tenir públic. A més a més, el València ha aprofitat l’oportunitat per a recordar als pares que no es col.loquen en llocs perillosos al voltant de la Ciutat Esportiva per veure als seus fills jugar.

Les úniques persones que podran entrar a l’estadi seran les imprescindibles: jugadors i staff tècnic. Totes estes persones hauran de presentar una acreditació d’un metge que són aptes en qüestions de salut per disputar el partit.

El València, incomprensiblement, tanca les seues portes a Paterna quan la resta de clubs estaven desitjant tornar a veure als seus aficionats. Potser és por a la protesta o simplement una mesura previnguda davant la Covid, però la tesi és que no hi haurà públic a Paterna a pesar que ja és legal que hi haja.