ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tanca l’eixida de Samu Castillejo

Per Manel Rumbau · 01 Septembre, 2023

Un dels embolics de l’estiu arriba a la seua fi. Samu Castillejo, l’últim dels descarts de Baraja que encara no havia eixit del València, ha tancat el seu nou destí durant aquest últim dia de mercat. Anit, el Sassuolo italià va oferir al club de Mestalla una cessió amb una opció de compra de 250 000 euros pel jugador malagueny. En aquesta operació, res més lluny de la realitat, el València ha d’assumir un milió d’euros bruts de la seua fitxa, però alliberarà 1,5 milions de FPF. 

Cal recordar que Castillejo ha anat rebutjant al llarg del mercat ofertes d’Aràbia Saudita o de la MLS dels Estats Units per tal de deixae Mestalla. El jugador va desestimar no fa molt una oferta del Al-Khaleej saudita que li duplicava el seu salari al València, de manera que aquest podia arribar a guanyar 5 milions nets en dos anys més un 1 milió en bonus. No obstant això, el jugador va desestimar l’opció perquè volia la compensació econòmica del club de Mestalla per la rescissió de contracte. 

Castillejo jugarà cedit en Itàlia

Després de rebre durant el dia d’ahir l’oferta del Sassuolo, el jugador malagueny ha decidit acceptar la proposta per tal d’emprendre una nova aventura a la Serie A tan sols un any després de deixar Itàlia. L’acord, segons ha informat Héctor Gómez, es tanca en forma de cessió més opció de compra de 250.000 a final de temporada. 

Pel que respecta al salari, Castillejo cobrarà poc més d’un milió brut del València (500.000 euros), mentre que els italians s’encarregaran de la resta de la fitxa.