ACTUALITAT  

Jugadors i cos tècnic del València CF tanquen la temporada amb un dinar especial

Per Mauro Pérez · 22 Maig, 2024

Hui, els jugadors i el cos tècnic del València CF tenen programada un dinar especial per a marcar el tancament de la temporada En este encontre, s’espera que els futbolistes que no continuen en l’equip aprofiten l’ocasió per a acomiadar-se i agrair el suport dels seus companys i el cos tècnic.

En esta ocasió, serà un menjar marcat pels comiats, i al seu torn de celebració al mateix temps, ja que s’ha complit l’objectiu marcat a principi de temporada amb escreix. I a més, que els jugadors que marxen aprofiten l’ocasió per a expressar la seua gratitud i acomiadar-se amb els seus companys i el cos tècnic, tal com ha informat Ràdio Marca València.

No és la primera vegada que la plantilla realitza un menjar tots junts, a més aquesta acció per part de la plantilla de realitzar un menjar junt al cos tècnic reflecteix la família que són tant dins com fora del camp. Encara que alguns jugadors poden deixar el club este estiu, el vincle que han format s’ha vist reflectit en el camp, arribant a lluitar per una plaça a Europa.