ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tanca la renovació de Rubén Iranzo

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2023

Al llarg de les últimes setmanes i mitjançant diferents reunions que l’acadèmia ha mantingut amb l’entorn de Rubén Iranzo, les postures són molt pròximes i al llarg dels pròxims dies es tancarà la renovació d’aquesta joia de l’acadèmia.

El central dret (també actua com a lateral) va renovar el mes de juny passat de 2021 fins a 2023 i tal com ha avançat en exclusiva el periodista Salva Gomis en esportbase, el club ha volgut oferir-li un nou projecte que li vincularà al València CF fins a juny de 2027.

Cal recordar que la temporada passada va ser molt profitosa per al valencià ja que José Bordalás li va propiciar grans oportunitats de créixer amb el primer equip. També ha comptat per a Gattuso en diferents convocatòries encara que amb menys protagonisme.

Aquesta temporada la seua participació amb el filial ha deixat bones sensacions i des de la marxa de Joseda Menargues també ha sigut una solució per a Angulo en el lateral destre que de manera recurrent ocupa Carlos Alemán. Enguany ha disputat 24 partits de Segona Federació, sent titular en 13 i, i 24 d’ells, jugant de central en 12 i de lateral dret en altres 12.