ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València tanca la renovació de Yarek Gasiorowski

Per Pablo Marquez · 28 Juliol, 2022

El València continua treballant de cara al futur. El club de la Capital del Túria ha aconseguit tancar una renovació d’un dels jugadors més prometidors de tota l’Acadèmia. D’esta forma, el club valencià s’assegura el control del jugador en una edat on pot començar a entrar en la dinàmica del primer equip. 

Segons ha informat Deportes COPE València, Yarek Gasiorowski ha arribat a un acord per a renovar el seu contracte amb el València CF. En este nou contracte, Gasiorowski firmarà per tres temporades més i dos més opcionals. Per tant, el club valencià ha sigut capaça de mantenir al jugador. 

Un central amb molt futur

El jove de 17 anys és una de les perles de l’acadèmia i està considerat com un dels millors centrals de la seua generació. Es tracta d’un jugador esquerrà, amb gran eixida de baló i bona presència física per a l’edat que té. Un projecte molt interessant de cara al futur i que el València té clar que ha de renovar.

Amb una alçada d’1,90 metres i 78kg, el jugador ho té tot per a ser un gran central i com a conseqüència té molt bon mercat i ha rebut ofertes de clubs europeus, encara que el València porta la davantera per a signar la renovació.