+  ACTUALITAT  

El València també juga el diumenge al Pizjuán

Per Pere Alapont · 26 Febrer, 2015

El pròxim diumenge es preveu apassionant pel que fa a la jornada lliguera de Primera Divisió, almenys per als interessos del València. El mes de març s’encetarà a Mestalla amb un València-Reial Societat fonamental perquè el València mantinga la seua plaça Champions. Unes hores més tard, al Ramón Sánchez Pizjuán, s’enfrontaran Sevilla i Atlètic de Madrid, els dos màxims competidors de l’equip de Mestalla, en un partit que tots els anys deixa quantitat de polèmiques.

L’Atlètic és tercer, 3 punts per davant del València, i el conjunt andalús cinqué, 5 punts per darrere dels de Nuno. A priori, de qualsevol resultat podrien traure’s coses positives, sempre que els blanquinegres facen la seua feina i guanyen de matí a la Reial. Si els valencians aconsegueixen els 3 punts, una victòria sevillista els deixaria empatats a punts amb els madrilenys una setmana abans de viatjar al mateix Vicente Calderón. La victòria de l’Atlètic, per la seua banda, ampliaria l’avantatge del València sobre els andalusos a 8 punts. I un empat, que sembla ser el que signaria tot aficionat valencianista abans de començar el partit, reduiria a 1 punt la distància amb madrilenys i ampliaria a 7 la que hi ha amb els sevillans. Apassionant.

També és un factor favorable al València la situació en què es troben els jugadors de l’Atlètic Juanfran, Miranda, Griezmann i Mandzukic. Estos quatres estan apercebuts de sanció i en cas de veure una cartolina groga diumenge vinent es perdrien l’encontre de la setmana següent.