La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València suma  altre partit sense guanyar enmig del ridícul del Mirandilla
,

El València suma altre partit sense guanyar enmig del ridícul del Mirandilla

COMPARTIR

728-90

Arribava el València a Cadis amb la tensió que genera estar en l’obligació de tornar amb la la victòria sota la butxaca. Tots dos equips es trobaven necessitats de sumar. El Cadis només comptava amb un triomf, mentre que el València encarrilava una ratxa de 2 derrotes i un empat.

Bordalás proposava un onze amb la participació de Cillessen, Lato, Musah, Paulista, Guillamón, Guedes, Alderete, Wass, Hugo Duro, Foulquier i Marcos André.

La pilota començava a rodar amb l’autorització de Pizarro Gómez, i el València es veia davant un partit on la igualtat anava a prevaldre per damunt de tot.

Encara que era el Cadis qui li entregava la possessió al València, l’equip de Bordalás no sabia generar a penes cap ocasió i el poc que arribava es perdia per línia de fons sense major contratemps per al Cadis.

En el minut 4 arribava una gran oportunitat a pilota parada, després d’una falta provocada per Marcos André, que no aconseguia connectar amb cap cap. El València es despertava, i havia de recórrer a l’únic recurs possible: el tret des de la frontal. Primer Marcos André, i després Daniel Wass després d’una excepcional retallada.

Malgrat eixes tímides ocasions, a l’equip li costava molt generar. Musah no trobava el seu lloc per la banda i Marcos André veia la temuda groga que li fa perdre’s el partit contra el Barça.

La primera part acabava amb polèmica. Marcos André protestava una possible mà de Fali, encara que la revisió del VAR assenyalava que no havia existit gens punible.

El València marxava al descans sabent que havia de posar alguna marxa més per a poder emportar-se els 3 punts. Després de la xarrada tècnica, era Paulista qui reunia els jugadors en el centre del camp per a donar l’últim alé.

I la realitat és que el València va eixir molt bé a la segona meitat. Dos dispars des de la frontal de l’àrea de Wass posaven en sobre alerta a Ledesma, i el Cadis es veia incapaç de traure la pilota jugada.

La més clara arribaria amb una ocasió de Musah per la banda dreta, a la qual no arribava de Marcos André ni Hugo Duro

A partir del minut 60 el partit canviaria amb l’entrada de Diakhaby en el terreny de joc. L’afició del Cadis va respondre amb xiulets cada vegada que el francés tocava la pilota, a més de diferents càntics despectius contra el futbolista. Bordalás manava callar a la graderia, i Patricio Moreno era expulsat.

Guedes la tornava a tindre guanyant línia de fons, encara que tornava a fallar-li l’últim passe al València.

Conforme passaven els minuts, la tensió augmentava en l’estadi. Guillamón fallava un mà a mà, i el partit pareixia condemnat a l’empat

Però encara quedaria temps per a molt més. Cillessen salvava una clarissima per al Cadis, i Guedes la tenia soles a la frontal del àrea.

Malgrat tot, el València suma altre partit sense conèixer la vict`òria enmig del ridícul del Mirandilla amb Diakhaby