ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València sol·licita poder obrir la graderia contra l’Espanyol

Per Alex Alfaro · 24 Maig, 2023

El València CF ha sol·licitat la cautelarísima a Competició, tal com ha informat Ser Deportivos València. La idea és lluitar i apurar fins a l’últim moment les possibilitats de poder obrir la graderia clausurada el diumenge en el partit enfront de l’Espanyol. 

El Comité de Competició va informar en el dia d’ahir a última hora la decisió que la graderia Mario Alberto Kempes, des d’on es van dur a terme els insults a Vinicius, quedava clausurada per als pròxims cinc partits de lliga. 

En el cas que no tinga èxit la cautelarísima, el València CF té pensat acudir a la justícia ordinària. La idea del club és que encara que no tinga opció d’obrir la graderia diumenge que ve, sí que el puga fer en l’inici de lliga el mes d’agost.

Competició va imposar cinc partits de tancament parcial de Mestalla, en concret de la Graderia Mario Kempes Curva Nord i 45.000 euros de multa, sense que el València poguera veure les proves en les quals es basa la sanció i sense donar-li tràmit d’audiència. D’aquesta manera, el Comité de Competició es va saltar un principi general d’un procediment judicial, pel qual cap persona pot rebre una condemna sense abans haver escoltat la seua versió dels fets, atemptant a un principi constitucional des d’un Comité del qual formen part un representant de LaLiga, de la RFEF i del Consell Superior d’Esports.