La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa per un davanter del Girondins de Burdeos
,

El València s’interessa per un davanter del Girondins de Burdeos

COMPARTIR

El València treballa en reforçar la plantilla. El club de la Capital del Túria té moltes limitacions a l’hora d’incorporar futbolistes, ja que ha de rebaixar primer el seu Fair Play Financer. Ara mateix, la situació del club és tan greu que encara no poden inscriure en la Lliga Santander ni a Samu Castillejo ni a Samuel Lino, perquè necessiten vendre abans. 

Maxi i Marcos André estan en el mercat

En estes possibles vendes apareixen dos noms en la llista: Marcos André i Maxi Gómez. En primer lloc, Marcos André té propostes de diversos equips de la Lliga per a eixir. D’altra banda, el València vol vendre a Maxi Gómez. El davanter uruguaià no s’ha adaptat bé al club i ocupa un gran espai en el Fair Play Financer. Per tant, la seua eixida és prioritària.

D’altra banda, el València està sondejant el mercat per a incorporar un davanter. El club de la Capital del Túria sap que amb les possibles eixides de Maxi i Marcos André, necessitaria un altre fitxatge en eixa demarcació, ja que si no es quedaria només amb Hugo Duro. 

Per este motiu, segons ha informat el diari Estadio Deportivo, el València s’ha interessat en Hwang Ui-Jo. El futbolista sud-coreà és el davanter del Girondins de Burdeos, equip que ha descendit a la Ligue 2. No obstant això, l’operació pareix molt complicada de produir-se, per diversos motius. En primer lloc, perquè el Celta i l’Espanyol també s’han interessat pel futbolista. Per tant, el València hauria de fer un esforç econòmic, que no té.

El problema dels extracomunitaris

D’altra banda, és important explicar que Hwang Ui-Jo ocupa plaça d’extracomunitari. Ara mateix, el València té totes eixes places ocupades amb Marcos André, Maxi Gómez i Samuel Lino. A més, com el club està treballant en l’arribada d’Arthur, també extracomunitari, hauria de vendre als dos davanters que té en plantilla. Per este motiu, tot fa indicar que Hwang Ui-Jo és una possibilitat, però no és una de les prioritats.