ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa per Lucas Paquetà

Per Pablo Marquez · 21 Septembre, 2020

Només falten quinze dies de mercat i el València encara no ha incorporat a cap futbolista. Javi Gracia vol reforços i des del club treballen en la forma de poder fitxar nous jugadors.

Segons ha informat el mitjà italià Tuttomercato, el València s’hauria interessat altra vegada en el migcampista brasiler de l’AC Milà, Lucas Paquetà.

EL JUGADOR JA VA INTERESSAR AL CLUB

El València es va fixar en Lucas Paquetà quan el migcampista encara jugava en Brasil. El club de la Capital del Túria estaria estudiant una forma que satisfaça al Milà.

Pel que respecta a Lucas Paquetà, el migcampista brasiler va disputar la passada temporada un total de vint-i-set partits. No obstant això, sembla que el futbolista no compta per al seu entrenador, Stefano Pioli.

També hi ha altres clubs que han preguntat per la situació de Paquetà. L’Olimpique de Lyon és l’equip que està millor col·locat per a fitxar al jugador.

El jugador eixirà del Milà i el València necessita fitxatges per a poder afrontar els següents partits de lliga i la resta de la temporada a un nivell superior.