ACTUALITAT  FITXATGES  

El València s’interessa per la situació de Fabrício Santos

Per Manel Rumbau · 03 Abril, 2024

El València 2024-25 continua en stand-by. I és que, tot i trobar-nos encara en la jornada 29 de la present temporada de lliga, els equips, en la seua gran majoria, comencen a mirar més enllà del mes de maig amb l’objectiu de planificar la següent temporada. Fins i tot, ja amb algunes fitxatges pel mig. 

En el cas dels de Mestalla, este mercat no serà diferent i es tornaran a vendre jugadors per a cobrir el dèficit operatiu que té el club. Malgrat tindre un pressupost per primera vegada en este segle per davall dels 100 milions d’euros i a haver augmentat la xifra de negoci en apartats com el màrqueting, taquilla, venda de camisetes o abonats, continua existint una diferència important entre ingressos i despeses que obliguen el club a haver de recórrer a la venda de jugadors (com ocorre en la immensa majoria dels clubs de la competició).

Però, tot i la situació que es planteja en este mercat, el club de Mestalla sembla estar rastrejant alguns noms per a la nova temporada. I és que, segons ha informat el periodista Germán Muñoz de El Chiringuito de Jugones, el València estaria seriament interessat en Fabrício Santos, davanter del Llevant UE que ha marcat 4 gols en 19 partits esta temporada. El cert és que no és la primera vegada que el club valencianista posa la seua atenció en un jugador del veí. Sense anar més lluny, l’interés per Pablo Martínez esta mateixa temporada, o el fitxtage de Pepelu l’estiu passat, són dos exemples més que recents sobre açò últim. 

En el cas del jugador brasiler, tot i la situació financera del Llevant, la seua arribada no seria fàcil, ja que té contracte amb l’entitat d’Orriols fins l’any 2027 i una clàusula de rescissió de 20 milions d’euros.