La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa per Denis Suárez
,

El València s’interessa per Denis Suárez

COMPARTIR

-->

El València està treballant per a trobar el substitut de Carlos Soler. La seua eixida al París Saint-Germain  és imminent i el club tan sols té un dia i mig per a firmar a un futbolista diferencial a esta mateixa posició. Ahir es filtrà el nom de Julian Draxler, però hui Pedro Morata ha afegit un altre: Denis Suárez, futbolista del Celta.

Marcelino – Meriton

El migcampista torna a estar en l’òrbita del València i l’operació no seria complicada, ja que a Vigo no compten amb ell. No és la primera vegada que sona per al club che, de fet, el seu possible fitxatge generà una ‘guerra’ entre Marcelino i Meriton, ja que va ser una petició de l’entrenador que des de Singapur no es va concretar.

Rendiment immediat

Ara mateix, la situació és ben distinta. Ni l’entrenador és Marcelino ni el club lluita per les posicions que lluitava amb l’asturià. A més a més, el futbolista que vinga de recanvi per ‘Carlitos’ ha de donar rendiment immediat, ja que el club che necessita jugadors a esta demarcació, tot i que ja s’ha reforçat amb Nico i André Almeida.