ACTUALITAT  

El València s’uneix a la llista de clubs interessats en Pablo Martínez

Per Mauro Pérez · 31 Maig, 2024

El Llevant UD enfronta la urgència d’ingressar 4 milions d’euros abans del 30 de juny per a evitar pèrdues en l’exercici econòmic 2023-24. A pesar que el club preveu obtindre més de 10 milions d’euros en vendes de jugadors al tancament del mercat estival, la situació financera continua sent delicada.

El director esportiu, Felipe Miñambres qui va agafar l’equip després de prendre la decisió de cessar a Javi Calleja, no ha aconseguit revaloritzar a la plantilla durant la temporada. L’equip només va aconseguir una victòria en els últims set partits, la qual cosa no sols els va impedir classificar-se per al playoff d’ascens, sinó que també ha disminuit significativament la cotització dels seus jugadors. 

Un dels principals actius en el mercat de fitxatges per al Llevant és Pablo Martínez,qui te diversos equips de primera interessats en fer-se amb els seus servicis, tal i com ha informat Ser Deportivos València. Després de recuperar-se d’una greu lesió de genoll, Martínez ha tingut una temporada notable, participant en 35 partits, amb 6 gols i 5 assistències. Sota la direcció de Javi Calleja, va alternar posicions en la medul·lar, mentre que amb Miñambres va jugar com a pivot i organitzador, encara que eventualment va perdre la titularitat.

El Llevant ha taxat a Pablo Martínez en 3 milions d’euros, i diversos clubs, incloent-hi València, Getafe, Rayo Vallecano i Alabés, han mostrat interés en el jugador.