ACTUALITAT  

Agustín Giay en la llista de reforços del València

Per Mauro Pérez · 24 Maig, 2024

Amb la temporada de LaLiga conclosa mancant una jornada, el club busca tancar nous jugadors per al mercat d’estiu, encara que el propietari Peter Lim ha deixat clar que no hi haurà grans desemborsaments per reforçar la plantilla.

Segons el periodista argentí @urieliugt, el València CF ha mostrat interés en Agustín Giay, jugador del San Lorenzo. El club ha sol·licitat informació sobre el seu contracte, considerant el seu possible fitxatge.

Agustín Giay, de 20 anys, s’ha consolidat com titular aquesta temporada en San Lorenzo, un equip de la primera divisió argentina. El seu valor de mercat és de 8 milions d’euros, segons Transfermarkt, i el seu contracte actual s’estén fins al 31 de desembre de 2026. Giay és un jugador versàtil que ha jugat en diverses posicions, principalment com a lateral dret, però també com a carriler, extreme dret i de interior dret, encara que d’aquesta manera rendeix millor en la faceta defensiva.

El seu potencial és innegable i ha sigut convocat per la selecció sub-20 de l’Argentina, amb la qual va disputar l’últim mundial. Esta temporada de moment no ha marcat gols, però ha proporcionat dos assistències en 19 partits del que va de temporada a l’Argentina.