ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s´interessa en un jugador del Llevant

Per Blanquinegres · 03 Desembre, 2023

En 4 setmanes s’obri el mercat de fitxatges hivernal i el València sembla que no té intenció de poder reforçar la seua plantilla. Bé, hem fet un anàlisis de la plantilla des de l´1 de setembre. Ningú pot dir que existeix la plantilla perfecta, tenim un anàlisis fet i estarem preparats en el moment en el que financerament pugam completar una bona plantilla”, van ser les paraules de Miguel Ángel Corona en la prèvia del partit d´ahir contra el Girona. La realitat és que el Director Esportiu no té ni idea del les capacitat que té en gener i ni siquiera tenen la seguretat de poder fer una incorporació si ixen jugadors. Eixa va ser la promesa en el mercat d´estiu, va eixir Castillejo l´últim dia de mercat i Lim no va autorizar reforçar les bandes.

Segons ha informat MundoLevante, el València s´ha interessat en Pablo Martínez, futbolista del Llevant. Segons afirma este mitjà, Carmelo del Pozo és un habitual en el Ciutat de València en els ultims temps.

El migcampista granota és el que més li agrada al secretari tècnic del València. No obstant, pareix que únicament és un interès i un seguiment més en la llista del València. La prioritat per a l´extrem en este mercat és Peter Federico.