Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa en Strahinja Erakovic com a alternativa a Diakhaby

Per Blanquinegres · 14 Desembre, 2022

El València continua mirant al mercat de fitxatges amb l’objectiu de millorar l’equip. De moment hi ha una realitat i és que el València s’està movent molt lent en el mercat. De moment l’objectiu continua sent un defensa central i un migcampista, encara que no hi ha res avançat amb cap jugador. Lay Hoon també està sent una figura clau, sense anar més lluny durant la Junta d’Accionistes va assegurar que eixa mateixa nit tenia un cridada pendent amb un agent important, igual que a l’endemà.

Tal com ha informat el mitjà serbi Sportski žurnal, el València ha consultat i valora com a opció real el fitxatge de Strahinja Erakovic. Es tracta d’un futbolista procedent de l’Estrella Roja i durant este mercat ha rebut ofertes de clubs com el Zenit per 6 milions més el 50% de la seua futura venda encara que va ser rebutjada. L’oferta hauria de ser superior als 8 milions d’euros.

El València porta tantejant des de fa mesos a diferents centrals com a alternativa en el cas que Diakhaby no renovara amb el València, com es el cas de Catena malgrat que ja te tancat el seu futur amb altre equip. El serbi és un jugador jove, de 21 anys i va ser un dels convocats per a este Mundial de Qatar. En esta temporada està sent una peça clau amb 27 partits i 2355 minuts comptant els partits d’Europa League, la fase prèvia de Champions i la Superliga, a més de la competició local.

Lay Hoon parla de l’oferta a Diakhaby

“Li hem oferit la nostra millor oferta a Diakhaby”, va senyalar la presidenta. D’esta manera, deixa la pilota en la teulada del central del València que ahir va aconseguir tornar als entrenaments després de mes i mig al marge.

No obstant això, segons va assenyalar encara no hi ha resposta de l’agent del futbolista i hauran de prendre una decisió en les pròximes setmanes. Diakhaby ha de decidir prompte si les ofertes que li arriben són suficients o si per contra considera que per al seu futur futbolístic el millor és quedar-se i continuar gaudint de minuts de la mà de Gennaro Gattuso.