La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Óscar Mingueza
,

El València s’interessa en Óscar Mingueza

COMPARTIR

La recerca del central continua a la secretaria tècnica che. Ja han passat 19 dies des que començà el mercat d’hivern i el València no ha aconseguit incorporar a cap jugador. On sí que ho està fent bé és a l’apartat d’eixides, ja que han aconseguit alliberar part del Fair Play Financer perquè arribe alguna cara nova, però de moment no hi ha cap novetat a l’equip entrenat per José Bordalás.

Defensa o lateral dret

Això sí, el que sí que ix dia sí dia també són oferiments i rumors, i esta vegada pertany a la posició de defensa central. Segons Carlos Bosch, el València ha cridat al Barça i ha mostrat interés per Óscar Mingueza. El jugador de la pedrera de l’equip català pot actuar tant de defensa central com de lateral dret, de fet, últimament al Barça estava actuant a esta segona demarcació per la falta d’efectius.

No sabem si el jugador és una petició de José Bordalás o si les exigències de l’entrenador han baixat, ja que queda poc mercat i el club encara no ha portat a ningú. No fa la impressió que Mingueza puga millorar en excés les prestacions de jugadors de la pedrera blanquinegra, però ara mateix és una opció que està damunt la taula del València.