La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Nico González
,

El València s’interessa en Nico González

COMPARTIR

Continua el moviment al club de Mestalla. Amb l’eixida de Bordalás i l’arribada de Gennaro Gattuso, el València mirarà al mercat amb la col·laboració de Jorge Mendes, que no és la primera vegada que porta a futbolistes de la seua representació al club che. Segons El Nacional.cat, un nou jugador seu que podria acabar al València és Nico González.

Pocs minuts amb Xavi

Des de l’arribada de Xavi, el migcampista no ha tingut quasi minuts i al club català veuen prioritari que dispute partits a la màxima competició espanyola, per això, no descarten una cessió al conjunt blanquinegre. D’altra banda, el mateix València no ho veuria amb mals ulls, ja que la seua situació econòmica provoca que tinga dificultats per a assumir un traspàs.

La valoració de Gattuso

No obstant això, serà important saber també la valoració de Gattuso. L’italià aterra a València sabent que Mendes serà qui aconsegueisca a pràcticament totes les incorporacions este estiu, però les dificultats del club per a invertir provoquen que calga encertar en totes les operacions si volen pujar el nivell la pròxima temporada, i no estar per quarta vegada consecutiva fora d’Europa.

Nico González ha demostrat tindre qualitat i ha sumat minuts al Barça, però la seua joventut també pot jugar-li en contra, i part de l’afició del València pensarà que perquè jugue un de la pedrera del Barça que ho faça un de la pedrera del València. Al final, la decisió està en mans de Lim, Mendes i Gattuso, perquè el Barça no veuria l’eixida del jove futbolista.