Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa en Johnny Cardoso com a alternativa en el mig del camp

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2022

Johnny Cardoso és un dels talents i diamants en brut del futbol brasiler i per tant està sent seguit de forma molt intensa per molts dels equips europeus, especialment en la Seriosa A. El mitjacampista internacional va nàixer l’any 2001.

El futbolista té doble nacionalitat estatunidenca i li segueixen molt a prop equips de la Sèrie A. Spezia és un dels quals més li segueixen, encara que Bolonya i Roma estan molt prop del jugador.

Un dels problemes que té el jugador per a viatjar a Europa és el seu passaport que ara mateix no li permet viatjar cap al vell continent.

La informació ha sigut publicada pel prestigiós periodista Di Marzio i apunta que el València també podria estar interessat en el jugador, encara que tot apunta al fet que no és un interés fort i ara mateix el València té altres prioritats

Declaracions del seu agent

L’agent del futbolista, Marco Busiello, ha parlat sobre el tema en el programa Ràdio Kiss Kiss Napoli ha negat que el València s’haja posat en contacte amb ell. No obstant això, admet que és una cosa normal que existisquen els rumors al voltant del nom de Demme ja que té constància que és un dels jugadors que li agraden a Gennaro *Gattuso: “Que Gattuso respecta a Diego és un fet i per això en cada sessió del mercat de fitxatges es parla de la possibilitat que es reunisquen al València. Però de moment no hi ha possibilitat que Diego vaja al València. Hi ha estima mútua entre Diego i l’entrenador, amb el qual va fer la seua millor temporada, però de moment no estan les condicions“.

D’altra banda, l’agent afirma que encara ha de parlar seriosament amb el Napoli sobre el futur del jugador ja que les primeres converses van ser informals: “Encara no hem parlat oficialment amb el Napoli, van ser converses fetes per a entendre les millors situacions per a Diego. En primer lloc, se sent molt bé en el Nàpols, en el vestuari i amb l’entrenador, però és clar que Diego vol jugar”.

D’altra banda, sí que ha reconegut que altres clubs s’han posat en contacte amb la seua agència de representació per a conéixer les condicions de Demme“Diego s’adona que porta quasi un any sense jugar ininterrompudament, per la qual cosa li agradaria trobar un equip en el qual trobara major continuïtat i amb un projecte que li interesse. De moment hem tingut xarrades amb diversos clubs tant a Itàlia i a l’estranger. Però xarrades de caràcter informatiu. Però Monza no és un d’ells. Sobretot, hem de parlar primer amb el Napoli quan tornen de Turquia”