La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Denayer
,

El València s’interessa en Denayer

COMPARTIR

Enmig de tota la polèmica que envolta l’elecció del nou entrenador, la secretaria tècnica blanquinegra continua treballant en les oportunitats de mercat que es presenten per a fer l’equip més competitiu possible. Com que encara no hi ha un míster assegurat, no es pot firmar a un futbolista sense la seua aprovació, però la idea és tindre’ls avançats.

Futbolista lliure

I una de les millors oportunitats que hi ha ara mateix és Denayer. Segons el diari Marca, el València ha mostrat el seu interés pel central que ha acabat contracte amb l’Olympique de Lyon, i tot i que té una oferta de renovació damunt la taula de moment no l’ha acceptada. És internacional amb Bèlgica, però ha hagut d’abandonar la concentració per uns problemes físics que ens privaran de veure’l a la Nations League.

Els rivals per a fitxar-lo

Això sí, el València no és l’únic equip interessat en ell. Sevilla, Celta i Vila-real també estan dins de la lluita, per tant, tot indica que serà molt complicat firmar-lo. Sevilla i Vila-real, ara mateix, són capaços de presentar un projecte esportiu més ambiciós i un salari més alt, però l’escut del València de vegades fa miracles, i tant de bo torne a passar amb Denayer.

Vendes a la defensa

Amb la continuïtat encara en l’aire d’Alderete i la possible venda de Mouctar Diakhaby, el València busca al mercat un central de nivell per a acompanyar a Paulista. La idea del club che és comprar a Omar, però de moment no hi ha res oficial i si troben a un altre central per menys diners podria canviar la decisió. Denayer és una opció, però també serà una lluita.