La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Alexis Sánchez
,

El València s’interessa en Alexis Sánchez

COMPARTIR

728-90

Alexis Sánchez no compta per a Simone Inzaghi. L’ex jugador del Barça porta moltes temporades sense trobar el seu lloc al futbol professional. Després dels seus grans partits a l’Arsenal, ni a Manchester amb els ‘Red Devils’ ni a l’Inter ha trobat la continuïtat que desitja un jugador del seu nivell.

Rayo, Beis i València

En este sentit, segons la Gazzeta, l’extrem està dispost a rebaixar les seues pretensions esportives per a jugar a un equip que no dispute la UEFA Champions League, i apareixen a la terna tres equips de la Lliga espanyola: Rayo, Betis i el València. Tres equips que no es troben al mateix escaló esportiu.

L’argument principal: la història

Al cas del Rayo seria altre fitxatge sorprenent. Després de signar a Falcao, l’equip madrileny ja és capaç de tot. D’altra banda, el Betis el podria convèncer amb l’Europa League, ja que és l’únic equip dels tres mencionats que juga a Europa. Per últim, el València té com a argument principal la història i este inici de temporada, on continua amb opcions de fer un bon any.

El salari

El problema ara mateix per a fitxar-lo és el seu salari. Ni Rayo, ni Betis no València poden assumir la seua fitxa, i el xilé haurà de rebaixar també les seues pretensions econòmiques. Veurem si la lluita comença ja a este mercat d’hivern o si serà ja la temporada següent al mercat d’estiu.