Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  SOCIAL  

El València signarà en desacord el repartiment de la Supercopa i estudia una nova demanda

Per Sergio Botella · 13 Desembre, 2022

El València signarà en desacord la distribució econòmica d’esta nova Supercopa d’Espanya que es disputarà el pròxim mes de gener a l’Aràbia Saudita. A més, el club està estudiant una nova denúncia per l’injust repartiment d’aquesta competició com es va realitzar en 2020.

Javier Solís va confirmar esta decisió en la roda de premsa posterior a la Junta General d’Accionistes i va assenyalar: «Signarem el document però reservant-nos els drets que ens puguen assistir per a protegir els nostres interessos».

Aquesta nova demanda suposaria la segona en menys de 3 anys cap a la Federació per la distribució econòmica de la Supercopa. La primera, ha sigut recentment admesa a tràmit pel jutjat i ara l’RFEF tindrà un període breu de temps per a contestar davant esta demanda proposada pel club valencianista.

El conjunt valencianista es mantindrà en la mateixa posició que des de fa tres anys en esta disputa davant l’RFEF per un repartiment que es va produir «de manera opaca i sense participació dels equips involucrats», com va dir Javier Solís.

Estes van ser les declaracions de Javier Solís:

«Seguim igual. Hem intentat que hi haja més claredat en el repartiment i més explicacions, però no. Signarem el document però reservant-nos els drets que ens puguen assistir per a protegir els nostres interessos».

«S’ha admés a tràmit la demanda que comencem a treballar en 2020 quan ens vam adonar del repartiment, que es va produir d’una manera opaca i sense participació dels equips involucrats».

«Ha costat molt accedir a la documentació. Afortunadament s’ha admés a tràmit i ara la Federació tindrà un temps breu per a contestar».