ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’estalviarà 15 milions d’euros amb Parejo, Garay i Coquelin

Per Pablo Marquez · 11 Agost, 2020

Els problemes econòmics del València són molt greus i el club es troba en una situació molt delicada, ja que no ha aconseguit els ingressos financers per entrar en competicions europees.

A conseqüència del fracàs esportiu, el club es veu obligat a fer una revolució en la seua plantilla i alliberar-se de jugadors que en condicions normals, no eixirien del club. Este és el cas de Coquelin i Parejo. Els jugadors abandonaran el València per problemes extraesportius que no tenen res a veure amb la seua influència al camp.

UNES FITXES MOLT ELEVADES

Meriton Holdings ix beneficiat amb les eixides de Dani Parejo i Francis Coquelin i amb la no renovació d’Ezequiel Garay. Els tres jugadors tenien unes de les fitxes més grans de la plantilla i les seues vendes ajuden que el club s’estalvie un total de quinze milions d’euros en salaris.

A conseqüència de no haver entrat en Europa, l’equip de la Capital del Túria es veu en l’obligació de reduir de forma molt considerable el seu pressupost, per a poder quadrar els comptes de l’exercici anterior.

Per això, al club li ha beneficiat, en l’aspecte econòmic, les eixides d’uns jugadors tan importants per als esquemes de tots els entrenadors que han passat i que serà molt difícil trobar els recanvis en un mercat tan limitat per al club.