La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València, sense ofertes per Maxi Gómez
,

El València, sense ofertes per Maxi Gómez

COMPARTIR

Hi ha un futbolista que té la clau de tot el mercat del València: Maxi Gómez. El club està decidit a vendre’l i ell veu amb bons ulls eixir, però de moment hi ha un problema important: segons Jorge Ruiz cap equip ha presentat una oferta formal per l’uruguaià.

El Brujas

Des que començà el mercat el club que més s’ha interessat ha sigut el Brujas. Els de Bèlgica disputen un any més la UEFA Champions League, i és per això que era un equip atractiu per a Maxi. Tot apuntava que el full de ruta era el següent: el Brujas venia a De Ketelaere al Milan per més de 30 milions i després oferien 12 pel jugador del València, però tan sols s’ha complit la primera part.

Situació d’Arthur

Ara, a la secretaria tècnica blanquinegra tenen un problema, ja que han tancat un acord amb Arthur en forma de cessió, però fins que no ixca un extracomunitari que allibere la massa salarial necessària per a poder inscriure al brasiler no es pot avançar en la negociació, i este home és Maxi Gómez, que ara mateix és el segon jugador que més car ix respecte al Fair Play Financer.

Futbolistes com Torreira s’han cansat d’esperar, i l’afició té por que passe el mateix amb Arthur Melo. Gattuso el necessita per a practicar el futbol que a ell li agrada, ja que el València no compta amb un organitzador des de l’eixida de Dani Parejo, però de moment tan sols han arribat extrems: Samu Lino i Samu Castillejo. Ara és el torn dels migcampistes quan ixca Maxi.