La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’enfrontarà al St Gallen en Suïssa
,

El València s’enfrontarà al St Gallen en Suïssa

COMPARTIR

El València ha tancat l’últim amistós de la pretemporada. D’esta forma, el club de la Capital del Túria ja ha confeccionat el calendari de partits per a preparar-se i arribar en el millor estat de forma a l’inici de la temporada. De moment, el València ha treballat en la Ciutat Esportiva de Paterna abans de la gira per Suïssa. 

De fet, serà en el país europeu on el València disputarà l’últim amistós que ha tancat. L’equip de Gattuso s’enfrontarà al St Gallen el pròxim vint de juliol a les set de la vesprada, així ho ha anunciat el club a través de les seues xarxes socials. El partit serà important per a buscar sensacions i agafar confiança. 

 

Saint Gallen

I el que també ha recuperat el tècnic italià ha sigut un stage pel centre d’Europa. Amb Bordalás la idea va ser quedar-se a la Comunitat Valenciana, però la ràdio oficial del club confirmà que este any amb Gattuso l’equip realitzaria un stage a Suïssa del 15 al 23 de juliol, i el diari AS ha afirmat que serà a Saint Gallen. L’equip estarà a l’hotel Santispark i entrenarà a les instal·lacions del FC Abtwil Engelburd.