ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València seguix de prop a una de les revelacions de Segona Divisió

Per Joan Marc García · 26 Març, 2024

El club de Mestalla ha començat a explorar el mercat de fitxatges de cara a la pròxima temporada, i sembla que la Segona Divisió espanyola està en el punt de mira. Amb la intenció de reforçar la seua plantilla, el València ha dirigit la seua atenció cap a jugadors emergents en la categoria de plata del futbol espanyol.

En aquest sentit, el conjunt valencianista ha posat la seua mirada en Iker Losada, la sensació emergent del Racing de Ferrol i un dels millors futbolistes de la categoria de plata. Amb un desplegament de 9 gols i 7 assistències en el que va de temporada en la Segona Divisió, l’extrem/migpunta del Racing de Ferrol ha capturat l’atenció de diversos equips de primera.

Ahir, representants de la secretaria tècnica del València van ser presents en l’Estadi Carlos Belmonte per a presenciar l’enfrontament entre l’Albacete i el Racing de Ferrol, amb l’objectiu específic d’avaluar l’acompliment de Losada en el camp. A més, el gallec va marcar el gol del seu equip. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, dirigits per Miguel Corona i Carmelo Del Pozo, la secretaria tècnica valencianista està realitzant un minuciós rastreig de jugadors que estan destacant en la Segona Divisió.

Malgrat la clàusula de 2 milions d’euros de Losada, el València està disposat a competir pels seus serveis, encara que haurà d’enfrontar-se a la competència d’altres clubs com el Getafe, Girona i Celta de Vigo, els qui també estan interessats en el talentós jugador.

Amb un mercat de fitxatges cada vegada més competitiu i amb equips en la disputa per grans futbolistes del futbol espanyol, el València haurà d’actuar amb rapidesa i determinació si desitja assegurar els serveis d’Iker Losada i així enfortir la seua plantilla de cara a futures temporades.

Sembla que el València CF ha posat en marxa la seua maquinària de reclutament de cara a la pròxima temporada, i ho està fent amb un enfocament clar en la Segona Divisió, ja que pareix ser una de les millor opcions per poder fitxar futbolistes que aporten a l’equip sense tindre que gastar grans quantitats econòmiques, una cosa que Peter Lim fa temps que s’ha negat a fer.