+  ACTUALITAT  

El València segueix aportant internacionals a Argentina

Per Pere Alapont · 11 Març, 2015

El València Club de Futbol ha sigut un equip que, en quasi tots els moments importants de la seua història, ha comptat amb jugadors argentins, i en molts dels casos, internacionals amb l’albicelest. Kempes, Claudio López, Kily González, Ayala, Aimar i un llarg etcètera de jugadors nascuts en aquest país han deixat la seua empremta a la capital del Túria, cadascun amb una personalitat molt pròpia.

Les últimes aportacions dels de Mestalla a la selecció dirigida en estos moments pel ‘Tata’ Martino seran els recentment arribats Enzo Pérez, Lucas Orban i Nicolás Otamendi, els quals han sigut inclosos en la convocatòria dels argentins per als encontres que disputaran en unes setmanes contra El Salvador i Equador.

Des de l’època dels mencionats Ayala, Pellegrino, Kily, allà pels principis de mil·lenni, l’equip no aportava tants argentins a la vegada al combinat internacional. També cal destacar que el València és qui més jugadors aportarà en esta ocasió a l’Argentina, ja que Barcelona, PSG, Juventus o United només comptaran amb la presència de dos jugadors de cada equip.

Unes dades més que només fan que mostrar la gran campanya que estan fent els de Mestalla i la implicació que tots i cadascun dels seus jugadors estan tenint per amb l’equip.