+  PRIMER EQUIP  

El València segueix a punt per gol

Per Pere Alapont · 04 Novembre, 2014

Després de la importantíssima victòria de diumenge davant el Vila-real, les xifres del València continuen millorant una setmana més i prolonguen eixa curiosa estadística de la que tots parlen i que rarament haurà succeït abans.

Una vegada superades 10 jornades observem que l’equip entrenat per Nuno Espírito Santo ix a punt per cada gol anotat. 23 gols a favor fins a aquest moment i 23 punts a la classificació, deixant al València segon a solament un punt del primer classificat, el Reial Madrid. La regularitat no acaba ací. Els dos partits que el València ha empatat -a Sevilla i Sant Sebastià- finalitzaren amb el mateix resultat, 1 a 1. I al partit en què caigué derrotat a La Corunya davant el Depor no va poder sumar cap diana.

Pel que fa als partits guanyats, en tots ells el València ha aconseguit 3 gols. Victòries per 3-0 o 0-3 contra Màlaga, Còrdova i Getafe, i per 3-1 o 1-3  davant Espanyol, Atlètic, Elx i Vila-real.

Respecte als gols encaixats, els homes de Nuno estan demostrant una solidés en defensa molt seriosa i les estadístiques demostren que ixen a menys d’un gol per partit (9 gols en 10 encontres).