La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’aproxima a Soler per a renovar-lo
,

El València s’aproxima a Soler per a renovar-lo

COMPARTIR

Soler i Gayà. Gayà i Soler. La baixa del lateral esquerre al partit d’ahir provocà que el “10” del València fora el capità a la primera jornada de Lliga davant el Girona. Un enfrontament que es va resoldre amb un gol seu des dels onze metres, on és pràcticament infal·lible i ja ha donat molts punts al conjunt blanquinegre.

Podria eixir gratis

Després de la venda de Guedes, la continuïtat del migcampista és una obligació, i així ho veu també el València, ja que segons el diari AS, el club che ha donat un pas avant per a la seua renovació. Soler finalitza el seu contracte la pròxima temporada i, en cas de no renovar, podria eixir gratis del club de la seua vida.

Millorar l’oferta

Ell sempre ha estat dispost a seguir. Almenys, així ho expressa al seu entorn i al mateix club, que amb les vendes de Guedes, Jasper Cillessen i la probable de Maxi es pot apropar més a les condicions econòmiques que demana Soler. Esta setmana, Sean Bai i Miguel Ángel Corona s’han reunit amb ell per a comunicar-li esta decisió.

Mundial a novembre

Gattuso ja afirmà a roda de premsa que Soler i Gayà eren l’ànima del vestuari i que per això no els podia perdre. El tècnic italià tracta de convéncer a ‘Carlitos’ perquè continue mentres que el club li diu que millorarà la seua oferta de renovació. D’altra banda, amb el Mundial tan prop, no sembla una bona idea no seguir este any a l’equip on té una responsabilitat majúscula: el València Club de Futbol.