La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’agafa a la justícia per a denunciar l’agravi econòmic de la Supercopa
,

El València s’agafa a la justícia per a denunciar l’agravi econòmic de la Supercopa

COMPARTIR

728-90

Després que la competició finalitzara, el conjunt de Mestalla no s’oblidat de la competició legalment parlant. Els serveis jurídics de l’entitat valencianista denunciaran a la RFEF.

Ser Deportivos Valencia ha informat la disconformitat del València a la Supercopa, que acudirà als tribunals per a tractar d’aconseguir una compensació econòmica perquè considera que no està amb igualtat en comparació dels altres participants.

Cal recordar que el conjunt de Mestalla va tornar el contracte on es descrivien totes les condicions per a jugar la competició establint un annex on és comunicava el dret a emprendre accions legals, al qual Rubiales no ha oferit resposta.

A més, club valencianista es va arribar a plantejar en unes reunions prèvies al torneig que no anava a firmar el contracte a l’estar en desacord amb el repartiment econòmic instaurat pel president de la RFEF.

El campió va ser l’equip que més va cobrar amb un total de 8,8 milions d’euros, seguit pel Barça, el qual es va quedar en semifinals amb 6,8 milions. Després, l’Atlètic de Madrid ingressarà una quantitat de 6 milions, i el València sols guanyarà 2,5 milions d’euros.

El descontent a la capital del Túria és real, ja que, fins i tot Murthy ho va comunicar al mateix president des de terres aràbigues.