La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ressembrarà l’herba del Puchades
,

El València ressembrarà l’herba del Puchades

COMPARTIR

728-90

El València CF prepara canvis en la Ciutat Esportiva de Paterna. El club ha pres la decisió de ressembrar l’herba de l’estadi Antonio Puchades per a poder millorar la qualitat del seu camp. Cal recordar que en eixe estadi el València Mestalla juga els seus partits de lliga i el primer equip entrena en més d’una ocasió. Per tant, com el club ressembrarà l’herba, el València Mestalla no podrà jugar en eixe estadi durant un temps.

De fet, el club ens ha confirmat que el Mestalla disputarà tres partits consecutius fora de casa. D’altra banda, com el Puchades no estarà operatiu, el primer equip del València tampoc podrà entrenar en eixe estadi. Per este motiu, s’espera que l’últim entrenament abans de rebre al RCD Mallorca siga a l’estadi de Mestalla, tal com es feia a l’inici de la temporada.

El gran inici del València Mestalla

Pel que respecta al València Mestalla, l’equip de Míguel Àngel Angulo ha començat la temporada de forma espectacular. El filial del València CF és primer amb dèsset punts en set partits disputats. De fet, ara mateix té un partit menys que els seus perseguidors. L’objectiu del València Mestalla és pujar a Segona RFEF.

Cal recordar que el València va descendir la passada temporada a conseqüència dels mals resultats i açò es va agreujar amb la creació d’una nova divisió en el futbol espanyol. En estos tres partits consecutius fora de casa, el València Mestalla intentarà sumar tots els punts possibles per a tornar a divisions superiors tan prompte com siga possible.