FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València respescaria a Gonzalo Villar per 600.000 euros

Per Josep Prats · 15 Gener, 2020

El jove jugador de la pedrera Gonzalo Villar ha sigut vinculat al València CF després de despuntar a l’Elx, el seu actual equip.

El jove jugador, qui va eixir per la porta de darrere després de la mala relació entre Mateu Alemany i els seus agents, vol tornar al club de Mestalla. El València CF ja ha mantés diverses reunions amb el seu entorn per a fer-li saber la intenció de fitxar al jugador en el mercat estival i que puga fer la pretemporada a les ordres d’Albert Celades segons ha informat Tribuna Deportiva.

L’oferta de la Roma pot fer el fitxatge imminent

Segons ha pogut saber Blanquinegres.com l’Elx no té cap intenció de desfer-se del jugador en el mercat hivernal i menys per una quantitat que no siga mínim de 7 milions d’euros. L’AS Roma va ser l’últim equip en fer una oferta pel jugador però els 3 milions d’euros que han oferit s’allunyen prou dels interessos del conjunt il·lícita.

En cas què l’Elx accepte l’oferta de la Roma el València CF tindria un plaç de 72 hores per a fer efectiu el fitxatge i la intenció del club és de fer-lo.

El València CF manté el 80% dels drets econòmics

Cal recordar que el València es va guardar el 80% dels drets econòmics del jugador. Per tant, el club de Mestalla és el millor posicionat per a la tornada de Gonzalo Villar a la capital del Túria.