Sin categoría  

El València renova a una joia de l’Acadèmia

Per Alex Alfaro · 27 Febrer, 2024

El València C.F es troba molt prop de renovar a una de les autèntiques joies de l’Acadèmia i amb més projecció de cara al primer equip. És el cas de Jaume Durà, un jugador que en menys de dos anys ha vist com ha passat de guanyar la lliga amb l’Infantil A a debutar amb el filial de Miguel Ángel Angulo el mes de gener.

Malgrat la seua ràpida edat (generació del 2008) és un dels futbolistes als quals més se segueix de prop i sobre ell hi ha depositades grans esperances. La informació, avançada per Deportes COPE i confirmada per Blanquinegres, és una gran notícia en la contínua aposta del València C.F pel talent que sorgeix de la pedrera.

Al llarg d’aquests últims mesos s’han interessat en ell grans equips nacionals i internacionals, però de moment manté el València com la seua prioritat. És per això que estamparà la seua signatura en un contracte i que li mantinga lligat al València durant els pròxims anys, una vegada complisca els 16 anys al maig i puga signar un contracte com a professional.

Actua en el terreny de joc com a migcampista ofensiu i a pesar que aquesta temporada no ha tingut més continuïtat amb el filial més enllà d’eixos dos minuts el mes de gener, la idea que tenen a Paterna és que l’any que ve alterne entre el juvenil i el filial, prestant molta atenció als temps i amb l’objectiu de traure el màxim potencial a cada etapa.

Ahir precisament es va fer oficial la seua convocatòria al costat de Javi Tena amb Espanya sub16, de cara a un torneig de desenvolupament organitzat per la UEFA.