Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València renova a una de les joies de l’Acadèmia

Per Pablo Marquez · 01 Abril, 2022

El València continua apostant en els jugadors de la seua Acadèmia. Este any, hem pogut apreciar com José Bordalás li donava l’oportunitat a diversos futbolistes, els quals s’han format en les categories inferiors del València CF. Per als jugadors que estan aprenent en la ciutat Esportiva de Paterna, el seu somni és arribar al primer equip i convertir-se en futbolistes professionals.

David Martínez renova amb el València

Ara mateix, segons ha informat el diari Superdeporte, el València ha ampliat el contracte de David Martínez, lateral esquerre convocat amb la Selecció Espanyola sub16, per quatre temporades. És a dir, fins a juny de l’any 2026. D’esta forma, el València aconsegueix la continuïtat d’un jugador amb molta projecció de futur. 

Interés del Reial Madrid i equips de la Premier

Per la seua part, el futbolista havia rebut l’interés del Vila-real, el Reial Madrid i diversos equips de la Premier League. No obstant això, ha pres la decisió de quedar-se en el València CF i continuar el seu aprenentatge en l’Acadèmia.

Pel que respecta als laterals esquerres, el València ha sigut capaç de traure de l’Acadèmia una gran quantitat de grans jugadors en eixa demarcació. Cal recordar jugadors com Jordi Alba o Juan Bernat que ja no estan en el València. No obstant això, també podem comptar al capità del club de la Capital del Túria, José Gayà, i a Toni Lato i a Jesús Vázquez.