ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València regala a Parejo i a Coquelin al Vila-real

Per Pablo Marquez · 10 Agost, 2020

El València ha efectuat una de les operacions més sorprenents del mercat d’estiu. El President del València, Anil Murthy, ha decidit vendre en un pack a Dani Parejo i a Francis Coquelin al Vila-real per una xifra propera als deu milions d’euros.

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, l’operació s’ha acordat en torn de dotze milions d’euros. El Vila-real pagarà eixa xifra per Francis Coquelin. En el cas de Parejo, des del club han decidit alliberar al futbolista, el qual anirà gratis a l’equip castellonenc.

EL VALÈNCIA ALLIBERA DOS GRANS FITXES

Els dos futbolistes comptaven amb un alt salari que el club volia estalviar-se. Pel que fa a Dani Parejo, el capità del València tenia una fitxa de 2,8 milions d’euros. Així el club aconsegueix alliberar-se d’un dels salaris més alts.

Per això, i més coses, el València ha decidit regalar al seu capità. Per la seua part, Coquelin també tenia una fitxa que estava al voltant dels dos milions d’euros. El migcampista francés s’ha revalorat estes temporades, però eixirà per la mateixa xifra per la qual va ser fitxat.

En el cas de les amortitzacions dels futbolistes, al València només li quedaven huitanta mil euros per amortitzar el fixatge de Dani Parejo. Pel que respecta a Francis Coquelin, al francés li quedaven cinc milions d’euros que s’amortitzen amb la seua venda.

UN DESTÍ MOLT PROPER

Dani Parejo i Francis Coquelin han escollit l’oferta del Vila-real, perquè és un lloc al costat de València. Quan el club va comunicar als futbolistes que no comptaven en ells, els jugadors volien quedar-se, ja que en València viuen molt bé i tenen estabilitat familiar.

Per això, Parejo i Coquelin continuaran vivint en el mateix lloc i només hauran de fer un trajecte inferior a una hora per a entrenar a la ciutat esportiva del Vila-real.